Eladó lakás Százhalombatta, 37.500.000 Ft, 57 négyzetméter
37,5 mFt
Százhalombatta,
eladó lakás
Méret:
57 négyzetméter
Szobák:
1 + 2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
360151069-201
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Százhalombatta
Cím:
2440 Százhalombatta
Alapterület:
57 négyzetméter
Ár:
37.500.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10268691
Emelet:
1. emelet
Szobák száma:
1 + 2
Fűtés jellege:
cirkó
Építési év:
11-20 éves
Ingatlan leírás
Százhalombattán, az Óvárosi Körtefa utcában, egy 5 lakásos társasház emeletén található ez az 57 nm-es, 1+2 félszobás, újszerű állapotú lakás, melyhez zárt gépkocsi-beálló és saját tároló is tartozik!

 

A lakás maga tágas és világos (eredetileg 1+3 félszobásnak készült), a család életének középpontja az étkező-nappali és a konyha együttes van, mely a lakás alapterületének több mint felét alkotja. Az előszoba a lakás tengely, innen nyílik a nappali, a 2 hálószoba, a fürdő és külön WC.

 

 

Helyiségek:

nappali-étkező-konyha (29,7 nm), 2 hálószoba (8,8 és 7,5 nm), fürdőszoba (4,1 nm), mellékhelyiség (1 nm), előszoba (6 nm) és erkély (3,5 nm).

 

 

A ház 2008-ban épült, phoroterm38-as téglából, betongerendás födémmel, Bramac cserép fedésű sátortetővel, külső hőszigeteléssel és korszerű műanyag nyílászárókkal! A fűtésről gáz cirkó gondoskodik, a hőleadás radiátorokon keresztül történik, a fürdőben kád-, a WC külön helyiségben található!. A hálószobákban és a nappaliban szalagparketta, a többi helyiségben és a konyha területén járólap burkolat van, a belsőajtók fából készültek, az ablakokon redőny, szúnyogháló van!

 

Az ingatlan kitűnő választás kisebb családoknak, fiatal pároknak és befektetésnek is remek, a lakást jelenleg is bérlők lakják!

 

Százhalombatta egy modern, élhető kisváros, Budapesttől Dél-Nyugati irányban a Duna mentén kb. 30 km távolságra fekszik! Magát a várost kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, régészeti park, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően számos munkalehetőség kínálkozik helyben. Tömegközlekedéssel, vonattal és busszal is könnyedén megoldható a munkába járás a fővárosba. Gépkocsival a 6-os, 7-es úton, az M6-os autópályán Budapest félóra alatt elérhető!

 

Ha kérdésed van vagy meg szeretnéd nézni, hívj bátran!

--------------------------------------------------------------------------

 

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS

 

Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!

 

Szívügyünk az otthonod!

 

Irodáink:

 

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

 

Hívj bizalommal: Nádasi Norbert +36-20/2-380-380, nadasi.norbi@gacsohaz.hu
Érdeklődés
Nádasi Norbert
Az értékesítő:
Nádasi Norbert
Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont
+36-20-238-03-80
 
 
 
 
 
 
Küldés