Eladó lakás Budapest VI. ker, 121.800.000 Ft, 109 négyzetméter
121,8 mFt
Budapest VI. ker,
eladó lakás
Méret:
109 négyzetméter
Szobák:
3
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
360151069-133
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest VI. ker
Cím:
1062 Budapest VI.
Alapterület:
109 négyzetméter
Ár:
121.800.000 Ft
Tulajdonviszony:
saját
Ingatlan azonosító:
10332515
Emelet:
3. emelet
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
cirkó
Ingatlan leírás
Az ingatlan 2017-ben egy 3 emeletes villaépület tetőterében a mai igények szerint lett kialakítva. A rengeteg ablaknak köszönhetően a lakás meglepően világos, tágas terei és ferdesíkú mennyezete ezzel együtt meghagyta a tetőtéri lakásokra jellemzően izgalmas térformákat! A lakásban a nappali mellett, 2 tágas hálószoba, modern konyha, előszoba, fürdő, külön WC és egy erkély is helyet kapott. A sok ablak ellenére nem látnak be a szomszéd épületekből, mivel ez a ház 1-2 méterrel magasabb azoknál!

A nappali a tető formája és a nagyméretű tolóablakok miatt igen tágas érzetet kelt, jelenleg a szomszédos szobával egybenyitva hatalmas (38,4 + 26,5 = 64,9 nm) nyitott teret alkot. A lakás másik végében található hálószobából tolóajtón keresztül jutunk ki a fedett erkélyre, ezt a szobát a lenyugvó nap fénye teszi még kellemesebbé. A lakás centrumában a minden igényt kielégítő modern konyha lesz a családi élet központja. Habár a lakás közepén van, a két fenti világító ablak és a lichthof hatalmas ablaka teszi egésznap világossá a főzés szinterét! A méretre készült konyhabútor teljesen gépesített, beépített hűtőgép, tűzhely, elszívó, mosogatógép, mosógép és fordított-ozmózisos vízszűrő és lugosító rendszer teszi teljessé! Az ízléses fürdőben sarokkád és zuhanyfülke is található, a ferde tetősík és a nagyméretű ablakoknak köszönhetően a felhőkben vagy a csillagokban is gyönyörködhetünk fürdés közben! A különálló mellékhelység hasonlóan tágas és bidét is tartalmaz.

Az ingatlan 109 nm-es, egy hatalmas nappali (38,4 nm), 2 szoba (26,5 és 15 nm), konyha (12,8 nm), előszoba (5,5 nm), külön WC (3,6 nm), fürdőszoba (4,9 nm), és erkély (5 nm) található.

Az ingatlan természetesen légkondicionált, a fűtést radiátorokon keresztül egy korszerű gázcirkó biztosítja. A szobákban szalagparketta, a többi helyiségben járólap burkolat van. Az ingatlanhoz egy nagy tároló is tartozik a pincében. A házat folyamatosan újítják fel, a gáz és villanyvezetékek újra lettek cserélve (a lakásban is), a pinceszint szigetelését is elvégezték, a házban természetesen lift is van.

Az ingatlan legnagyobb erőssége az elhelyezkedése! Ez itt tényleg Budapest szíve! Csak 100 méterre van a Hősök terétől és az Andrássy úttól, mégis nagyon csendes utcában, a Lendvay utca UNESCO által védett övezetben található! Mivel az épület tetején van nem érzi magát az ember házak közé szorítva! Elhelyezkedése miatt nagyon jó a tömegközlekedés is, a Kisföldalatti Hősök tere megállója, a 75, 79 trolibusz és több busz megállója biztosítja hogy könnyen eljussunk a város bármeny részére. A Városliget közelsége nyújt kikapcsolódási és sportolási lehetőséget.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, nézzük meg ezt a remek lakást!

______________________________________________________________________________________

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS

Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

 

Hívj bizalommal: Nádasi Norbert - 06 20/2-380-380 - nadasi.norbi@gacsohaz.hu

Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy végig anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.  

Szívügyünk az otthonod! 

 
Érdeklődés
Nádasi Norbert
Az értékesítő:
Nádasi Norbert
Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont
+36-20-238-03-80
 
 
 
 
 
 
Küldés