Eladó iroda/üzlethelyiség Százhalombatta 24 990 000 Ft

Leírás

A lakótelep és Dunafüred között eladó egy kb. 60 nm-es, 3 garázsból kialakított üzlethelység.Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő helye lehet új üzletének!Az ingatlan akár üzletnek, raktárnak, műhelynek, itallerakatnak is használható! A közvetlen környezetében nincsenek lakóházak csak garázsok. Gépkocsival jól megközelíthető, és itt bonyolódik az Óvárostól a Dunafüredre tartó forgalom jelentős része is!Az ingatlan befektetésnek is kitűnő!!Százhalombatta egy modern, élhető kisváros, Budapesttől Déli irányban a Duna mentén 25 km távolságra fekszik! Magát a várost kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, régészeti park, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően számos munkalehetőség kínálkozik helyben. Tömegközlekedéssel, vonattal és busszal is könnyedén megoldható a munkába járás a fővárosba. Gépkocsival a 6-os, 7-es úton, az M6-os autópályán Budapest félóra alatt elérhető!

Ha kérdésed van vagy meg szeretnéd nézni, hívj bátran!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.
INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁSAz ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!Szívügyünk az otthonod!Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.
2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)Hívj bizalommal: Nádasi Norbert - 06 20/2-380-380 - nadasi.norbi@gacsohaz.hu

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 24 990 000 Ft
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 10845036
Irodai azonosító: 360151069-242
Cím: 2440 Százhalombatta
Jelleg: Üzlethelyiség
Helyiségek: 1

Egyéb jellemzők

  • Berendezés
  • Garázs
  • Kirakat
  • Lift
  • Parkoló
  • Utcafront