Eladó ipari ingatlan Százhalombatta, 130.000.000 Ft, 995 négyzetméter
130 mFt
Százhalombatta,
eladó ipari ingatlan
Méret:
995 négyzetméter
Jelleg:
Műhely és raktár
Tulajdonviszony:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
360151069-140
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ipari ingatlan
Jelleg:
műhely és raktár
Település:
Százhalombatta
Cím:
2440 Százhalombatta
Alapterület:
995 négyzetméter
Ár:
130.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10268680
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladó a Csenterics Sándor úton ipari ingatlan, mely 3 darab egyenként 300 nm-es műhelyből és egy közel 100 nm-es, tavaly teljesen felújított, gyönyörű szolgálati lakásból áll. A két szélső műhely szigetelt (és fűtött), a középső szigeteletlen, ezt jelenleg raktárként használják ahova teherkocsival is könnyedén be lehet állni. A műhelyben van egy 21 nm-es iroda, étkező és vizesblokk is a dolgozók részére. 

 

Az egyik műhely mögött van kialakítva egy közel 100 nm-es szolgálati lakás, melyet a tulajdonos a tavaly teljes körűen felújított a mai kívánalmaknak megfelelően. Jelenleg egy légtérbe van összenyitva a nappali, háló és a konyha-étkező együttese! A konyhában a fekete burkolat elegáns, míg a narancssárga konyhaszekrény modern, élénk hangulatot kelt, melyet az étkező narancssárga fala visz tovább. A konyha teljesen gépesített és egy konyha sziget is növeli a munkafelületeket. A nappali és a hálószoba az L alak másik szárát foglalja el, a háló vörös és fehér színei teszik intimmé, míg a nappalit a bézs és a szürke árnyalatai visszafogottá. A nappali mennyezetébe és térelválasztó elemébe Led világítás került, melynek színeit hangulatunkhoz tudjuk igazítani. Egyedül a zuhanyzós fürdő van elszeparálva a lakás többi részétől. A lakást igényes burkolatok és minőségi kiegészítők jellemzik, a bejárat biztonsági ajtót kapott. Az étkezőből jutunk a fedett teraszra, mely a szomszédos parkosított területre néz!

 

Százhalombatta BP-től DNy-i irányban, kb. 25 km távolságra fekszik az M6-os autópálya mentén! Alapításakor iparát a Dunai Erőmű és a MOL olajfinomítója uralta, mára ez teljesen átalakult! A városba települt cégek zömében a 6-os főút melletti ipari parkba, és az erőmű környékére koncentrálódott. Ez az ingatlan az utóbbi helyen, a volt ERBE telepen található, több kis és középvállalkozás társaságában.

 

Magát a várost kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, Múzeum, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően jó munkahelyi lehetőségek kínálkoznak. Gépkocsival a 6-os, 7-es és M6-os úton, tömegközlekedéssel, vonattal és busszal is könnyedén megközelíthető a főváros.

___________________________________________________________________________________

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS

Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

 

Hívj bizalommal: Nádasi Norbert - 06 20/2-380-380 - nadasi.norbi@gacsohaz.hu

Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy végig anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.  

Szívügyünk az otthonod! 
Érdeklődés
Nádasi Norbert
Az értékesítő:
Nádasi Norbert
Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont
+36-20-238-03-80
 
 
 
 
 
 
Küldés