Eladó családi ház Szentendre 119 000 000 Ft

Leírás

KÉNYELMES MEGKÖZELÍTHETŐSÉG, BUSZMEGÁLLÓ A KÖZELBEN, ZÖLDÖVEZETI INGATLAN!

IKERHÁZ, KELLŐEN ELSZEPARÁLT, SAJÁT KERT ÉS AUTÓBEÁLLÓ!

KEDVES, CSENDES SZOMSZÉDOK!



Szentendrén közel Leányfalu határához, 11-es főút közeli mellékutcában, 150nm-es, belső kétszintes, 4+1 félszobás, dupla- komfortos ikerház felet kínálunk eladásra, 500nm-es saját használatú, elkerített telekkel.

A tégla építésű ház 2002-ben készült el, állagát gondosan megőriztek, karbantartották, homlokzata és a tető szigetelt, külső nyílászárók úgyszintén műanyag, hang és hőszigetelők. Fűtése gázcirkóval, padlófűtéssel, radiátor hőleadókkal megoldott.

A ház hangulata egyedi, a különböző színekkel, időtálló burkolatokkal, fa belső nyílászárókkal és a klasszikus bútorokkal. Mindehhez jól illeszkedik például a konyhabútor, (ami a vételár részét képezi, elektronikával együtt) és a többi méretre szabott beépített bútor is.

A belső kialakításnál szempont volt, hogy egy nagyobb létszámú család is kényelmesen együtt élhessen.

A földszinten adott a tágas, közös élettér, a nappali terasszal-kertkapcsolattal, étkezős konyha, fürdőszoba, és egy hálószoba annak a lakónak, aki nem lépcsőzne szívesen az emeltre.

Az emeleten elvonultan tölthető az én idő, rendelkezésre áll 3 teljes értékű loggiára nyíló szoba, fürdőszoba sarokkáddal, zuhanyzóval, hosszú közlekedő, méretre szabott gardróbszekrényekkel beépítve.

A kert fakerítéssel határolt, részben térkövezett, 3 autó kényelmesen tud parkolni, zöldekkel ültetett, medence megépítésére is van tér.

A közlekedés kiváló, a buszmegálló pár lépésre van az utca elején. Dunai sétány (2 perc séta) a 11-es fő út másik oldalán, szintén közel található.

A házról teljes műszaki leírást tudunk prezentálni személyes megtekintés esetén.

Várom szíves hívását!

CSAK A GACSÓHÁZ KÍNÁLATÁBAN!



Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

Hívjon bizalommal: Pálmai Judit

Szívügyünk az otthonod!

Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.




Családi ház részletei

Ár: 119 000 000 Ft
Méret: 150 négyzetméter
Azonosító: 11213001
Irodai azonosító: 360151038-362
Erkély mérete: 3.00 négyzetméter
Telek: 500 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz