Eladó ház Nagytarcsa, 158.800.000 Ft, 182 négyzetméter
158,8 mFt
Nagytarcsa,
eladó ház
Méret:
182 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Geotermikus
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
360151040-362
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Nagytarcsa
Alapterület:
182 négyzetméter
Ár:
158.800.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10389281
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
geotermikus
Kor:
6-10 éves
Telekterület:
734
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Budapest XVI. kerület határában, Nagytarcsa csendes, aszfaltos utcában, magas követelményeknek is megfelelő luxusingatlant kínálunk eladásra, 734 nm-es parkosított telken.

Egyedi és igényes kivitelezéssel épült. A ház fiatal korának köszönhetően még mindig újszerű állapotban van, gazdaságos fenntartásáról pedig korszerű műszaki megoldások gondoskodnak.Exkluzív belső kialakítással rendelkezik, tágas terek és magas műszaki tartalom jellemzi. Az ingatlan exkluzivitásához hozzátartozik a külső(8x4)-belső(5x3) medence(ellenáramoltatóval, TV-vel), geotermikus fűtés, grill terasz, fűtött garázslejáró, kétállásos garázs,kútról működő öntöző rendszer, vízszűrő berendezés, gondozott intim kert, tujasorral és DNY-i fekvéssel.

Az egész házra jellemző a beépített világítás rendszer.

Hasznos lakótér 182 nm-es + 76 nm-es pinceszint, valamint 29 nm-es terasz, mindez 734 nm-es telken.

Földszinten nappali+ 3 szoba, gardrób, közlekedők, előszoba, konyha, kamra, két fürdőszoba, mellékhelyiség, medencetér és a lépcsőház található. A pinceszinten került kialakításra a kazánház, tároló, kétállásos garázs mögötte a beltéri medence gépészete és a lépcsőház.

A ház központi eleme a szinteltolással kialakított nappali. A teljesen gépesített konyha, szinte egy légtérben található a nappalival, de egy kicsit szeparáltabban, egy kis beugróban került kialakításra.

A ház 2012-ben épült, felmenő falazata 38-as téglából+ 2x7 cm-es hőszigeteléssel, monolit betonfödémmel, műanyag nyílászárókkal és cserépfedéssel épült. Az alacsony energia költségeket a legújabb technológiákat tartalmazó geotermikus fűtés- padló, fal és mennyezet - rekuperátoros szellőzőrendszer és 7 KW napcella biztosítja. Az ingatlan riasztórendszerrel és kamerával felszerelt.

Nagytarcsa igen népszerű a Budapesten dolgozók körében. A településéről gyorsan be lehet jutni a belvárosba. Itt még biztosított az a nyugodt környezet, ami kedvezőbb, mint a nyüzsgő főváros.

Amennyiben további kérdései merülnek fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné megtekinteni, kérem, forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

Szívügyünk az otthonod!

Egy ingatlannak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.  

Szabácsik Böbe

+3620/225-5984  

szabacsik.bobe@gacsohaz.hu

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN  HITEL  BIZTOSÍTÁS

Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)
Érdeklődés
Szabácsik Böbe
Az értékesítő:
Szabácsik Böbe
Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont
+36-20-225-59-84
 
 
 
 
 
 
Küldés